Om os

LarnerDesign er et designer-investorsamarbejde, hvor ukendte / upcoming danske designere får muligheden for at få deres produkter "ud over rampen", takket været Thomas Larners 25 års erfaring med udvikling, produktion og markedsføring af mange forskellige produkter til mange forskellige brancher.

 

1. brand i LarnerDesign regi er "SILO-DESIGN" - arkitekt og designer Tue T. Elskær er kommet med "basis" designs, og de aftalte SILO produkter har nu været igennem en 2 år lang rejse hvor producent/udvikler Thomas Larner, grundlægger af Copenhagen Trade ApS har været på diverse messer for at få feedback samt finde afsætnings kanaler.

Bagggrundshistorien omkring SILO:

I slutningen af 2015 kommer Tue til møde hos Thomas for at få information om møbelgjord – og en særlig magi opstår mellem de to entreprenører. Da Thomas ser Tues prototyper af diverse designs, aner han muligheden for at opfylde sin drøm. En drøm om at bruge sin store viden om produktionsteknikker og design til at skabe et stærkt designbrand med en produktserie, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor kvaliteten i både design og materiale er helt i top. Samtidig oplever Tue, at hans kreativitet og unikke formsans bliver set og forstået, og at han og Thomas deler glæden ved rigtigt godt design – og lysten til et inspirerende samarbejde.

Hele 2016 bliver brugt på færdiggørelse og finpudsning af SILO GRILL, SILO BAKKE og SILO SKÆREBRÆT. Efter to ‘prøvemesser’ og tre kollektionsopdateringer er på det tidspunkt SILO-DESIGN er klar til at blive præsenteret for det internationale publikum på Maison&Objet; i januar 2017.

Grillen får stor opmærksomhed på Maison&Objet, og det inkluderer bla. En invitation til at udstille på HOMI-Milano.

HOMI-Milano bliver det rigtige sted for LarnerDesign at udstille, samt på efterfølgende HOST-Milano messe, hvor SILO-GRILLENS endelige design og unikke funktioner kommer på plads efter diverse kunders test og feedback.


Tue T. Elskær
Tue er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole. Han har gennem sin 20årige karriere arbejdet på nogle af landets førende tegnestuer, deltaget i og vundet snesevis af konkurrencer samt modtaget Statens Kunstfonds arbejds- og rejselegater flere gange. Mange af hans rejser er gået til Japan, hvor han har hentet inspirationen til de designprodukter, han har udviklet sideløbende med sit arkitektvirke.

Thomas Larner
Thomas har mere end 25 års erfaring inden for sourcing, produktion og salg. Han har udviklet tilbehørsartikler med nogle af største firmaer inden for designbranchen i både Danmark og udlandet og har desuden haft ansvar for produktion af tilbehør og private label-produkter til en lang række brands – senest fra sit eget firma, Copenhagen Trade.